Kind Shock Cantrell odpružená sedlovka, 400 mm, 27.2 mm

translateHirdetés leírásának fordításaEredeti megjelenítése

Zdravim,
predavam tuto odpruzenu sedlovku z dovodu prechodu na teleskopicku. Je skoro ako nova, jazdena len cca 3-4 krat.

Povodna cena 161Eur, v pripade rychleho pohodoveho jednania viem dat aj malu zlavu...

Szín: fekete
Átmérő: 27,2 mm és kevesebb

comment Kérdések az eladóhoz

thumb_up0thumb_down reply

dobry den, prosim vas aky je priemer sedlovky? na fotke aj v nazve inzeratu vidim 27.2, v popise v inzerate mate iny priemer.
dakujem. vedeli by ste pripadne poslat ba dobierku cez packetu aj s postovnym za 80?

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

27.2mm ... Uz je to opravene aj tam...

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Originalna krabica je dlhsia ako packeta v standarde ponuka, ale dala by sa zmensit... V pripade platby prevodom na ucet by cena mohla byt 80Eur ... V pripade dobierky 82Eur s tym ze 5Eur prevodom predom a zvysok na dobierku. Piste privatnu spravu ak mate zaujem...

thumb_up0thumb_down reply
Formanyomtatvány elküldés alatt áll
list Összes hirdetés: 2
check_circle Aktív hirdetések: 1
visibility Hirdetések megjelenítése: 348
Nézd meg ezt a terméket a webáruházban

Kind Shock Cantrell rugós nyeregcső, 400 mm

Bemutatjuk a vadonatúj Kind Shock Cantrell rugós nyeregcsövet, amely még magával ragadóbb és kényelmesebb kerékpározási élményt nyújt. Mondjon búcsút az ütéseknek, és üdvözölje a kényelem oázisát, mindezt a Parallelogram felfüggesztési rendszernek köszönhetően. Képzeljen el egy sima utat egyenetlen terepen – ez a Cantrell varázslat. Minden utazást selymesen sima kalandmá változtat, amely profi módon elnyeli az ütéseket és a rezgéseket. Az egyszerűen állítható rugó előfeszítésnek köszönhetően testsúlyának vagy lovaglási preferenciáinak megfelelően finomhangolhatja. Ez az Ön saját kényelmes élménye, amelyet csak Önre szabtak. Személyre szabott vezetési élmény: A rugó merevségének beállításával a versenyzők testsúlyuk és vezetési preferenciáik szerint szabhatják a nyeregcső felfüggesztését. Ez az illeszkedés lehetővé teszi a lovasok számára, hogy optimális kényelmet és irányítást érjenek el testsúlyuktól vagy vezetési stílusuktól függetlenül. Alkalmazkodás a felületi viszonyokhoz: A különböző terep- és felszíni viszonyok eltérő szintű felfüggesztést igényelnek. Egy 8 mm-es imbuszkulccsal a rugóerő beállításához a versenyzők könnyedén beállíthatják a nyeregcsövet az általuk használt terepnek megfelelően. Fáradtság csökkentése: Az ütések és a vibráció elnyelésével a rugós nyeregcső segít csökkenteni a lovas testére nehezedő terhelést, különösen a hát alsó részét és az ízületeket, lehetővé téve, hogy tovább lovagoljanak anélkül, hogy túlzott fáradtságtól szenvedne. Fokozott kényelem: Az állítható felfüggesztésű nyeregcső egyik fő előnye a megnövekedett kényelem. A rugóerő beállításának lehetősége lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy megtalálják az optimális egyensúlyt a támogatás és a párnázás között. Jobb irányíthatóság és stabilitás: A nyeregcső reakciójának vezetési stílusuknak megfelelő finomhangolása lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy jobban uralják a kerékpárt, növelve ezzel az általános önbizalmat. • A nyeregcső felfüggesztése paralelogramma felfüggesztési rendszerrel, akadozás nélkül • Erős és tartós 3D egyrészes kovácsolt szerkezet • A rugó merevsége könnyen beállítható a lovas súlyának vagy lovaglási preferenciáinak megfelelően, hogy alkalmazkodjon a különböző felületi viszonyokhoz a fáradtság csökkentése és a vezetési kényelem javítása érdekében • Felfüggesztési löket: 25 mm • Terhelhetőség: 130 kg • Ülésoszlop súlya: 586 g (27,2x350 mm)
Ár: 169 €
keyboard_arrow_up