scheduleÜzleteink és nyitvatartásunk local_shippingA kézbesítés és a személyes átvétel normálisan működik
Lokalizáció
Formanyomtatvány elküldés alatt áll

HJC Ibex 3.0 sisak, TotalEnergies

239 
Jobb árat találtál?
Válassz változatot
Szolgáltatások a termék megvásárlásakor
local_shipping Ingyenes postaköltség

Az IBEX 3 a HJC legújabb technológiájának végső képviselője, amelyet úgy terveztek, hogy a motoros számára a legmagasabb minőséget, biztonságot és versenyelőnyt biztosítsa. Ez az első a maga nemében, amely a forradalmi SELFIT PRO technológiát ötvözi az automatikus állítórendszerrel a mikrobeállítás lehetőségével. Ezenkívül tartalmazza az innovatív SLID technológiát, amely minimalizálja a forgási ütéseket és maximális biztonságot nyújt.

Az IBEX 3 megtestesíti a HJC COOLPATH technológiájának esszenciáját, amely a belső bélés cseréjével lehetővé teszi, hogy a hideg levegő optimálisan áramoljon a fej körül lovaglás közben. Kisebb súlyával és jobb szellőzésével az IBEX 3 kiváló teljesítményt nyújt.

 

A SIsak JELLEMZŐI:

SELFIT PRO – egy automatikus önbeállító rendszer, amely forradalmi technológiát képvisel a kerékpáros sisakok felszerelése terén. Miután a sisakot a fejéhez igazította, nincs szükség további beállításra, még akkor sem, ha a feje mozog lovaglás közben. A SELFIT rendszer automatikusan beállítja a rést, és egyenletes illeszkedést és kényelmet biztosít a fejnek. Öt pattintható illesztési pozíció biztosítja a konzisztens illeszkedést és kényelmet minden különböző típusú és méretű fejtípushoz.
A mikrokerék még jobb beállítást és méretszabályozást tesz lehetővé vezetés közben is. A lovas finomhangolhatja az illeszkedést, így egy olyan sisak jön létre, amely tökéletesen a tökéletes utazáshoz lesz szabva minden alkalommal, amikor az utazást megismétlik.

 

COOLPATH – a belső párnázást felváltó új technológia, amely lehetővé teszi a hideg levegő áramlását a fej körül, és növeli a kényelmet vezetés közben. A sisak hűvös levegőáramlása és könnyűsége javítja az illeszkedést és kiváló vezetési élményt biztosít. Bizonyos mennyiségű levegő áthalad az első szívónyíláson, majd a sisak belsejében kering, végül pedig a kipufogónyíláson keresztül távozik. A belső légáramlás fokozódik a fej hűtése és a hő elvezetése érdekében.

 

SLID – A HJC egy biztonsági funkciót fejlesztett ki speciális GEL anyag hozzáadásával. A SLID a sisak belsejében van elhelyezve, hogy csökkentse az agyba szállított energia mennyiségét azáltal, hogy forgási funkciót biztosít. A SLID talpbetétben található fejlett GEL anyag folyó tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően az ütés eloszlatásával minimális agyra eső erők és energiák érhetők el.

A termék részletei
Nem Férfi, Női, Unisex
Szín fehér
Termék azonosító 298814
Termék értékelése  (0 értékelés)
0/5
(0 értékelés)
(0 értékelés)
(0 értékelés)
(0 értékelés)
(0 értékelés)
(0 értékelés)

Te hogyan értékeled a terméket?
Értékelés hozzáadása
Segíts másoknak, gyűjts pontokat és vásárolj akár 15%-kal olcsóbban a hűségrendszer segítségével.
comment Értékelés

Jelenleg nincsenek itt értékelések

Formanyomtatvány elküldés alatt áll
Tegyél fel értékelés
Formanyomtatvány elküldés alatt áll
comment Kérdések az eladóhoz

Jelenleg nincsenek itt kérdések

Formanyomtatvány elküldés alatt áll
A HJC jól ismert márka a sisakok világában. Az 1971-ben alapított HJC elkötelezett a kiváló minőségű és innovatív sisakok gyártása iránt. A márka a biztonság, a kényelem és a stílus iránti elkötelezettségével szerzett hírnevet. A HJC sisakokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az olyan biztonsági szabványoknak, mint a DOT (Közlekedési Minisztérium) és az ECE (Európai Gazdasági Bizottság). A márka fejlett anyagokat és technológiát használ, hogy baleset esetén maximális védelmet biztosítson a kerékpárosoknak. A HJC sisakoknál nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre. Ergonómiailag úgy vannak kialakítva, hogy jól és biztonságosan illeszkedjenek. Olyan funkciókkal vannak felszerelve, mint az állítható szellőzőrendszerek és a nedvességelvezető belső bélés. Ezek a funkciók hozzájárulnak a kényelemhez még a hosszú túrák során is.
Minden a tőlünk való vásárlásról

itt választ kaphatsz kérdéseidre a szállítással, fizetéssel, biztonsággal és sok mással kapcsolatban.

Ehhez a termékhez javasoljuk
Miért vásárolj nálunk
Fedezd fel a vásárlás előnyeit
Miért vásárolj nálunk
Vásárlási tájékoztató
1 000 000+ megrendelés

Több tízezer elégedett vásárlóval mi vagyunk a legnagyobb kerékpáros webáruház Szlovákiában.

Egyedülálló ügyfélszolgálat

Elérhetőek vagyunk e-mailben, cseten, telefonon vagy személyesen az MTBIKER központban.

Aktívan támogatjuk a kerékpározást

A megrendelésednek köszönhetően támogatjuk a kerékpározás fejlődését.

Biztonságos vásárlási és fizetési módok

A fizetési művelet biztonságos, emelett számos lehetőség közül választhatsz.

Hűségprogram

Megjutalmazunk Téged a vásárlásokért, valamint az értékelhető hozzászólásokért az MTBIKER fórumban, az e-shopban, ill. a túráid és fotógalériád megosztásáért.

MTBIKER centrum és bemutatóterem

Látogass el a pump-track pályával felszerelt üzletünkbe vagy a Pozsony központjában található történelmi épületünkbe.

Vásárlási tájékoztató
navigate_before navigate_next
keyboard_arrow_up